Page header

Vacature - Content Marketeer (Part-Time / Student)

Kom jij ons team versterken?

Wie zoeken we?

Bij voorkeur heb je een HBO/WO denkniveau. Je bent van nature nieuwgierig. En je volgt een studie in de richting van journalistiek, marketing, communicatie, en/of vormgeving. Of je hebt deze studie recent afgerond.

We zoeken eigenlijk een team van twee personen. Iemand die in staat is verhalen te schrijven. En iemand die in staat is deze verhalen vorm te geven. Samen kunnen jullie ieder ongeveer 8 uur per week aan de slag bij ons. Maar andere afspraken zijn zeker mogelijk.

Wat ga je doen?

We hebben een flinke content kalender klaar staan. Maar de belangrijkste focus is het creëren van case studies voor al onze huidige en reeds afgeronde projecten. Hiervoor kun je onze consultants interviewen. Hiermee leer je zelf meteen veel over de markt natuurlijk.

Bekijk hier een voorbeeld case study van één van de projecten bij Essent. Het hele overkoepelde verhaal van Essent lees je hier.

Waar kom je te werken?

We zijn een snel groeiend en gerenommeerd niché consultancybureau op het gebied van marketing technologie. We zijn gevestigd in Oosterhout, maar werken voor grote internationale klanten, zoals DHL, Deloitte en Essent. We zijn nu met zeven consultants, maar over een jaar hopen we al met tien te zijn.

We werken niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf met de nieuwste technologische snufjes en platformen. Bijvoorbeeld Marketo voor marketing automation, Salesforce voor CRM, en TwentyThree voor video marketing. Je zult dus binnen no-time van alles leren over de best-practices rondom marketing technologieën. Dit zal je straks een enorm voordeel geven in de carrière.

Nationaal monument 'De Gekroonde Bel'

De Gekroonde Bel

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Met wie ga je werken?

Diederik

Chief Marketing Technologist & Founder
Diederik-Martens-2021-245x245

Jacques

Principal Consultant & Partner
Jacques-van-Seeters-2021-245x245

Katja

Sr. Marketing Technology Consultant
Katja-Keesom-2021-245x245

Fianna

Marketing Technology Specialist
Fianna-van-Dijk-2021-245x245

Ellen

Marketing Technology Consultant
Ellen-Schwier-2021-245x245

Bas

Marketing Technology Consultant
Bas-van-Buuren-2021-245x245

Arjen

Marketing Technology Consultant
Arjen-Segers-2021-245x245

Lot

Office Manager
Lot-van-Dongen-2021-245x245