Page header

Vacature PA & Office Manager (NIET MEER BESCHIKBAAR!)

Kom jij ons team versterken?

Jouw rol

We zijn een snel groeiend niché consultancybureau op het gebied van marketing technologie. We zijn gevestigd in Oosterhout, maar werken voor grote internationale klanten, zoals DHL, Deloitte, Essent, Staples, en Rockwool. We zijn nu met vijf consultants, maar over een jaar hopen we al met tien te zijn.

We zijn op zoek naar een part-time collega die ons komt ondersteunen op kantoor. Denk hierbij aan het ondersteunen van het management met hun agenda en aan het boeken van vluchten en/of hotels. Of wellicht het assisteren bij eigen marketing initiatieven. Daarnaast moet er ook veel gebeuren op het gebied van office management. Denk hierbij aan het plaatsen van bestellingen voor de kantine of het regelen relatiegeschenken. Ook zou je wellicht kunnen helpen met administratieve- of personeelszaken.

Je bent dus echt overal bij betrokken om te zorgen dat jouw collega’s zich 100% kunnen focussen op het draaien van klanturen.

Mocht je ervaring hebben met boekhouden, of dat zou willen leren, zou je eventueel ook enkele boekhoudkundige taken kunnen overnemen.

Op dit moment zoeken we iemand voor 16-24 uur per week, maar dat kan in komende jaren meer worden indien je daar voor open staat. We horen graag van jou zelf hoe en wanneer jij die uren zou willen inzetten gedurende de week. Wil je bijvoorbeeld volle dagen werken or halve dagen?

Jouw DNA

Klantsucces staat bij jou voorop! Denk hierbij natuurlijk aan de interne klanten (je collega’s). Je bent duidelijk en transparant en zegt waar het op staat. Je weet van aanpakken en regelt wat geregeld moet worden. Je gaat graag voor het persoonlijk succes van anderen. Bijvoorbeeld die van de klant of je collega’s. Wil je meer weten over onze kernwaarden? En of je bij het team past? Kijk dan snel op onze Core Values pagina.

Requirements

  • MBO of hoger opleidingsniveau of werkervaring
  • Voelt zich op zijn of haar gemak met bijv. Microsoft Windows
  • Maar ook met Microsoft Office (Bijv. Word, Excel, Outlook)
  • Beheersing van de Engelse taal is een voordeel t.o.v. andere kandidaten
  • Kennis van WordPress kan eventueel van pas komen (t.b.v. onze website)

Over ons

Bij Chapman Bright verleggen we de grenzen voor persoonlijk succes met MarTech.

We zijn transparant en enthousiast over het delen van onze passie, expertise en ervaring in het laten groeien van bedrijven met MarTech. We stellen leaders in staat te accelereren met de juiste technologieën, processen en inzichten. En we stellen marketing- en verkoopmedewerkers in staat om het maximale uit hun marketing technologie te halen.

Onze strategische diensten omvatten: marketing en sales alignment, organisatieontwerp, pilots en assessments. En onze operationele diensten omvatten: MarTech-implementatie, -migratie, -integratie; data-enablement; BI; en talentontwikkeling en -activatie. Meer weten? Bezoek de About Us pagina.

Meer informatie

Is dit niet de rol die je zoekt?

Bekijk onze Careers pagina