Page header

Vacature Office Manager

Kom jij ons team versterken?

Jouw rol

We zijn een snel groeiend niché consultancybureau op het gebied van marketing technologie. We zijn gevestigd in Oosterhout, maar werken voor grote internationale klanten, zoals DHL, Deloitte, Essent, Staples, en Rockwool. We zijn nu met vijf consultants, maar over een jaar hopen we al met zijn tienen te zijn.

We zijn op zoek naar een part-time collega die ons komt ondersteunen op kantoor. Denk hierbij aan het ondersteunen van het management bij het boeken van vluchten en hotels. Of het assisteren bij eigen marketing campagnes. Daarnaast moet er ook veel op het gebied van office management gebeuren. Denk hierbij aan het helpen inpakken van relatiegeschenken of het plaatsen van bestellingen (bijv. koffie).

Mocht je ervaring hebben met boekhouden, zou je eventueel ook enkele boekhoudkundige taken kunnen overnemen.

Op dit moment zoeken we iemand voor 8 uur per week, maar dat kan in de toekomst wellicht meer worden. We horen graag van jou zelf hoe jij die uren zou willen inzetten gedurende de week. Wil je bijvoorbeeld één volle dag werken? Of wellicht twee halve dagen? We zijn hier nog volledig flexibel in.

Jouw DNA

Klantsucces staat bij jou voorop! Hierbij vergeet je natuurlijk niet de interne klanten (je collega’s). Je bent duidelijke en transparant en zegt waar het op staat. Je weet van aanpakken en regelt wat geregeld moet worden. Je gaat graag voor het persoonlijk succes van anderen. Bijvoorbeeld die van de klant of je collega’s. Wil je meer weten over onze kernwaarden? En of je bij het team past? Kijk dan snel op onze Core Values pagina.

Requirements

  • MBO of hoger opleidingsniveau of werkervaring
  • Voelt zich op zijn of haar gemak met bijv. Microsoft Windows
  • Maar ook met Microsoft Office (Bijv. Word, Excel, Outlook)
  • Beheersing van de engelse taal is een pré
  • Kennis van WordPress kan eventueel van pas komen (t.b.v. onze website)

Over ons

Bij Chapman Bright verleggen we de grenzen voor persoonlijk succes met MarTech.

We zijn transparant en enthousiast over het delen van onze passie, expertise en ervaring in het laten groeien van bedrijven met MarTech. We stellen leaders in staat te accelereren met de juiste technologieën, processen en inzichten. En we stellen marketing- en verkoopmedewerkers in staat om het maximale uit hun marketing technologie te halen.

Onze strategische diensten omvatten: marketing en sales alignment, organisatieontwerp, pilots en assessments. En onze operationele diensten omvatten: MarTech-implementatie, -migratie, -integratie; data-enablement; BI; en talentontwikkeling en -activatie. Meer weten? Bezoek de About Us pagina.

Geïntereseerd? Neem contact op!

Is dit niet de rol die je zoekt?

Bekijk onze Careers pagina